Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Agata

Zadanych pytań: 8

19.09.2013 09:54

co zrobić aby ciasto drożdżowe szybciej rosło ?

Odpowiedzi (30)

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

19.09.2013 11:52

ja zapalam gaz i stawiam obok miseczkę z ciastem

everay

Zadanych pytań: 1

19.09.2013 12:01

ciepło ciepło ciepło:)) i ściereczka na wierzch

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

19.09.2013 13:10

moja teściowa wstawiała miskę z ciastem do miski z ciepłą, ale nie gorącą) wodą

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

19.09.2013 13:15

postawić w ciepłe miejsce, albo do miski z ciepłą wodą i obowiązkowo przykryć ściereczką.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

19.09.2013 14:34

zostawic w cieplym miejscu i dac cukru troche

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2013 17:39

Zawsze robię z ciepłej mąki i stawiam w ciepłe miejsce, nakrywam ścierką, żeby miało ciepło;)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.09.2013 17:43

Musi być w pomieszczeniu ciepło:)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

19.09.2013 18:53

ja odpalam piekarnik żeby się lekko nagrzał i wtedy zamykam w nim zaczyn, a potem wyrobione ciasto- tam ma ciepło spokojnie i bez przeciągów

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2013 20:55

ciepłe miejsce-obok kuchenki lub ja ktoś ma pieca, lub na nim (zapiecek, bratrura), nakrycie grubą ścierką, wstawić zaczyn do ciepłej wody.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

19.09.2013 22:48

polecam dodać troszkę rumu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak