Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

16.02.2015 15:01

co zrobić aby kasza gryczana po uprażeniu była chrupiąca??? Chodzi mi konkretnie do granoli?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Milka100

Zadanych pytań: 76

17.02.2015 07:22

Tak kasza gryczana, jaglana, amarantus do granoli jest super, jadłam kulki granoli właśnie z kaszą gryczaną z Niemiec, szukam przepisu:)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.02.2015 15:14

Ja normalnie gotuję w wodzie, a potem zapiekam w piekarniku lekko posypaną cukrem i cynamonem.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

16.02.2015 17:06

kasza gryczana do granoli? zaskoczony jestem. A żeby kasza chyba chrupiąca, to skracam czas gotowania, zamiast 15 min gotuje ok 12 lub 10 trzeba obserwować

Odpowiedzi (1)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

03.05.2015 23:17

to nie jest robione naturalnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak