Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MARIOLA13

Zadanych pytań: 1

28.11.2011 21:23

CO ZROBIĆ ABY MIĘSO NA GRILLU BYŁO SOCZYSTE, ALE NIE SUROWE W ŚRODKU

Odpowiedzi (1)

borgia

Zadanych pytań: 89

29.11.2011 10:00

Najlepszym sposobem jest spróbować kawałek i ewentualnie dopiec. Bo wszystko zależy od wielkości kawałków jakie wrzucamy na ruszt. Zdecydowanie najlepszym sposobem jest patrzenie co się dzieje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak