Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

05.05.2013 09:35

Co zrobić aby podczas gotowania kapusty kwaszonej nie wydzielał się przykry zapach?

Najlepsze odpowiedzi (3)

halina17

Zadanych pytań: 271

05.05.2013 14:50

Nie da się ugotować kapusty kiszonej , żeby nie było "zapachu".Można włączyć okap, mi nie przeszkadza zapach .

Kasia36

Zadanych pytań: 463

05.05.2013 19:59

mi się tam podoba, nie wiem ale na pewno nie przykrywaj garnka pokrywką bo wtedy będzie gorzej

haniaa

Zadanych pytań: 74

05.05.2013 10:10

Nic się nie da zrobić. Co najwyżej jak masz mozliwość, gotować w innym miejscu, np. w garażu ;)

Odpowiedzi (11)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.05.2013 10:14

otworzyć okno?, my lubimy zapach gotowanej kapusty, kalafiora...

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

05.05.2013 10:21

ja tam lubię ten zapach

anemon

Zadanych pytań: 163

05.05.2013 10:32

Włącz pochłaniacz albo otwórz okno.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.05.2013 10:41

Podobno pomaga położenie na wierzchu kapusty kromek razowca.

Wlodek

Zadanych pytań: 28

05.05.2013 10:43

Wybrać inne danie...

ZEWA

Zadanych pytań: 190

05.05.2013 10:54

Mi ten zapach nie przeszkadza i nigdy nie zastanawiałam się jak uniknąć tego zapachu podczas gotowania kapusty.

joanna__s

Zadanych pytań: 4

05.05.2013 11:47

Ja też się nigdy nie zastanawiałam nad eliminacja tego zapachu. Po prostu można otworzyć okno i pochłaniacz.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.05.2013 11:48

najlepiej nie gotować aby nie było zapachu :)

Magda24

Zadanych pytań: 148

05.05.2013 13:25

zapach musi się wydostać i ulotnić z kapusty - kapustę kiszoną powinno się gotować bez szczelnego przykrywania garnka pokrywką, bo wtedy ulatniają się goryczki z kapusty - nie jest źle - ten zapach nie szkodzi zdrowiu - znam gorsze zapachy :)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

05.05.2013 17:40

a ja lubię zapachy w kuchni :)wtedy wiadomo coś się dzieje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak