Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

31.08.2014 11:56

co zrobić dobrego z czerwoniaków?

Odpowiedzi (27)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

31.08.2014 19:31

Ja proponuję ususzyć, są odporne na robaki.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

31.08.2014 19:37

nigdy nie jadłam tych grzybków

ben-ka

Zadanych pytań: 459

31.08.2014 20:13

Kożlarz u nas zwany kraśniakiem bardzo dobry grzyb,którego wykorzystuję do sosów i zup.Jak masz bardzo dużo,to proponuję odgotować i zamrozić,a zimą wykorzystasz jak nie du zupy,to na farsz do krokietów.

Granita

Zadanych pytań: 249

01.09.2014 08:34

ja to jednak niewyedukowana jestem...nawet o takowych nie słyszałam:(; sporo nauki przede mną

mw926

Zadanych pytań: 0

01.09.2014 15:55

nie znam takich grzybów

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.09.2014 19:34

u nas nie ma tych grzybów , ale na pewno zupa będzie super , ususz trochę i jeszcze zamrozić można .

MC_S

Zadanych pytań: 13

05.09.2014 18:49

to są kozaki czerwone, (mają różne nazwy)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak