Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

22.08.2013 08:31

co zrobić z dużą ilością buraków czerwonych?

Odpowiedzi (23)

jordi

Zadanych pytań: 63

22.08.2013 08:58

ugotować barszcz, zawekować buraczki na zimę,zrobić sok albo koktajl

malina

Zadanych pytań: 4

22.08.2013 08:59

małe buraczki całe do słoików , a większe poszatkować i do słoiczków na zimę

Janina

Zadanych pytań: 159

22.08.2013 09:01

Możesz zrobić w słoiczki w zalewie octowej z przyprawami, liść ziele, cebula. Są pyszne na sałatki albo na barszczyk;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.08.2013 09:08

można zrobić barszcz do słoików, bądź też tarte buraczki

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.08.2013 09:09

do słoików na zimę

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 09:20

sałatkę do słoika z papryką i jabłkiem

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.08.2013 09:31

Zawsze robię sałatkę z buraków,papryki i cebuli a jak mam bardzo dużo,to je gotuję,ścieram na tarce i mrożę.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

22.08.2013 10:14

sałatka do słoików chyba będzie najlepszym rozwiązaniem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.08.2013 10:28

zapakuj w słoiki albo zamroź, jeśli masz miejsce

ana1

Zadanych pytań: 51

22.08.2013 11:48

tarte z cebulką i papryką do słoików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak