Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

10.11.2012 17:19

Comber króliczy jest to środkowa część królika z kością czy również samo mięso z tej środkowej części (polędwiczki)?

Odpowiedzi (2)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

10.11.2012 18:22

nie znam się na królikach bo nie miałam z nimi do czynienia, ale nie słyszałam nigdy żeby comber był z kością więc stawiam na samo mięso czyli polędwicę

pacpaw

Zadanych pytań: 266

11.11.2012 04:15

ja w sklepach mięsnych czy literaturze kulinarnej (tej traktującej o królikach) pod nazwą comber wszędzie spotykam odcinek lędźwiowy królika. Sama nazwa natomiast kojarzy mi się z synonimem delikatnej polędwiczki np. właśnie królika.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak