Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Helena63

Zadanych pytań: 14

29.12.2014 12:23

Cukier waniliowy czy wanilinowy? Który wolicie?Pewnie to kwestia przyzwyczajenie,ale ten cukier z prawdziwą wanilią dla mnie śmierdzi.

Odpowiedzi (41)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

01.01.2015 15:42

Nie przepadam specjalnie za naturalną wanilią.

pajbek

Zadanych pytań: 257

01.01.2015 16:52

Też nie zwracam na to uwagi :-)

magda1976

Zadanych pytań: 1

02.01.2015 22:18

od jakiegoś czasu używam tylko cukru waniliowego

as28

Zadanych pytań: 294

05.01.2015 12:42

używam tylko cukru waniliowego

eliza135

Zadanych pytań: 408

05.01.2015 18:32

zawsze używam cukru waniliowego, i zawsze się sprawdza w różnych moich wypiekach

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

05.01.2015 22:06

używam cukier waniliowy

paula99926

Zadanych pytań: 101

06.01.2015 21:40

cukier waniliowy oraz ekstrakt z wanilii robię sama :) cukier wanilinowy używam tylko jak jestem u mamy/teściów itp.i tam gotuję nie mając swojego :)

sloneczko1

Zadanych pytań: 0

10.01.2015 16:15

cukier wanilinowy bo najczęściej można go kupić w sklepach. Ale obiecuję sobie że kiedyś zrobię swój

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

13.01.2015 21:07

Nie zwracałam na to uwagi

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

20.01.2015 11:29

wolę cukier waniliowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak