Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.10.2013 10:34

Cykoria - często robicie z niej jakieś potrawy ?

Odpowiedzi (26)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.10.2013 10:53

bardzo rzadko dodaję do sałatek

Ola1984

Zadanych pytań: 295

18.10.2013 11:03

Raczej korzystam z cykorii w mixie sałat. Samą przygotowuję bardzo rzadko.

Beatris

Zadanych pytań: 43

18.10.2013 11:06

Nie używam cykorii, bo jej nie lubimy.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

18.10.2013 11:06

Owszem, w zeszłym roku miałam na działce czerwoną cykorię radicchio i robiłam z niej rózne sałatki, farsze do pieczonych pierogów etc.

pestka

Zadanych pytań: 424

18.10.2013 11:16

cykorię dodaję do sałatek

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.10.2013 11:21

Z cykorii tylko sałatki

Janina

Zadanych pytań: 159

18.10.2013 11:31

Cykorię bardzo rzadko używam, czasem tylko do sałatki;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.10.2013 11:31

też rzadko używam cykorię

m1monika

Zadanych pytań: 1208

18.10.2013 11:35

bardzo rzadko

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.10.2013 11:57

Zwykłą najczęściej używam do sałatek albo duszę ćwiartki na maśle. Czasami jędrniejsze wewnętrzne listki używam jako spód do np.warzywnych sałatek czy past, powstaje łódeczka z farszem. Czerwoną radicchio uwielbiam w surówkach i dodaję do risotto.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak