Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

03.09.2013 20:32

czas zacząć robić zapasy. Zieleninę (koperek, natka pietruszki itp.) wolicie mrozić czy też suszyć?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.09.2013 20:45

Ja mrożę,zawsze mam na zimę spory zapas zieleniny.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

03.09.2013 20:33

zdecydowanie mrozić! Po suszeniu traci swój smak.

Papryczka

Zadanych pytań: 608

03.09.2013 20:33

zawsze mrożę

Odpowiedzi (17)

pestka

Zadanych pytań: 424

03.09.2013 20:33

ja mrożę w pudełkach po margarynach

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.09.2013 20:35

ja co roku mrożę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.09.2013 20:37

ja mrożę w pudełkach

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

03.09.2013 20:37

ja tylko mroże

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.09.2013 20:39

Ja mam już zapas zamrożony w pudełeczkach

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.09.2013 20:39

Wolę je mrozić.

ao_12

Zadanych pytań: 38

03.09.2013 20:39

ja mrożę, przechowuję w woreczkach z takim "suwakiem", zajmują mniej miejsca niż pudełka

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.09.2013 20:40

mrożone ma lepszy smak w potrawie od suszonego jak dla mnie

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.09.2013 20:44

część suszę, a trochę zamrażam

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.09.2013 20:47

zdecydowanie mrozić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak