Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

09.01.2014 11:10

Częściej dodajecie do zup śmietanę kremówkę czy kwaśną?

Odpowiedzi (38)

Beatris

Zadanych pytań: 43

09.01.2014 12:04

Rzadko robię zupy zabielane, bo moja rodzina woli czyste. Jak już zabielam, to zawsze śmietaną kremówką.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.01.2014 12:11

przeważnie to dodaję 18%

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

09.01.2014 12:13

kwasna dodaje

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

09.01.2014 12:13

prawie zawsze UHT, bo się nie waży

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.01.2014 12:15

częściej dodaję śmietanę 30%, czasami jogurt grecki ale to na talerzu

Laila2786

Zadanych pytań: 74

09.01.2014 12:21

kwaśną 18 procentową

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

09.01.2014 12:22

czasami kremówkę, czasem 18-tkę

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

09.01.2014 12:25

Zawsze do zup dodaje słodkiej 18%śmietany nigdy kwaśnej

Iwona32

Zadanych pytań: 103

09.01.2014 12:28

kremówkę raczej:0

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.01.2014 12:29

Ja dodaję słodką 18%

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak