Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna40

Zadanych pytań: 87

21.01.2014 23:15

częściej oliwa oliwek czy tradycyjny olej słonecznikowy?

Odpowiedzi (30)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

22.01.2014 08:44

częściej oliwa extra vergin,na II miejscu olej arachidowy do smażenia, potem rzepakowy i słonecznikowy;

Janina

Zadanych pytań: 159

22.01.2014 08:49

Do sałatek oliwa, do smażenia olej;)

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.01.2014 08:51

w zależności do czego

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.01.2014 08:54

Zależy do czego

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

22.01.2014 08:55

zależy do jakiej potrawy

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.01.2014 09:06

Oleju słonecznikowego to w zasadzie w ogóle nie używam. Do surówek to oliwę z oliwek.

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.01.2014 11:44

do sałatek tylko oliwa z oliwek, do smażenia olej rzepakowy, nie używam słonecznikowego

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

22.01.2014 19:44

Oliwa nigdy- nie znoszę jej smaku - mam wrażenie , że oblepia mi usta . Używam różnych olejów - słonecznikowy, z pestek winogron, ryżowy, orzechowy, aromatyzowane ziołami , truflami itp. W każdym razie tylko olej. Ostatnio w celach zdrowotnych lniany.

Róża1

Zadanych pytań: 7

10.04.2014 22:30

oliwy prawie wcale , tylko olej słonecznikowy :-)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

28.03.2015 20:28

zależy do czego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak