Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

23.01.2014 23:21

Często uzywacie białą fasolę z puszki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.01.2014 23:39

tak, lubię perłową do sałatek, zup i past - z kolei nie przepadam za czerwoną ;)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

24.01.2014 08:58

tak,robię szybką fasolkę po bretońsku

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.01.2014 11:19

wolę czerwoną ale zdarza mi się kupić

Odpowiedzi (27)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

23.01.2014 23:42

Używam jej tak średnio często.

Rysia

Zadanych pytań: 2

23.01.2014 23:47

Używam od czasu do czasu, np.białą na szybką zupę fasolową,czerwoną do sałatki z tuńczykiem.

Beatris

Zadanych pytań: 43

23.01.2014 23:50

Od czasu do czasu, częściej używam czerwonej.

Sroczka

Zadanych pytań: 513

23.01.2014 23:51

Prawie wcale.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

24.01.2014 00:05

nie używam kupiłam niedawno i teraz stoi w puszce i nie wiem co mam z niej zrobić :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.01.2014 00:25

Bardzo rzadko, prawie wcale.

kuklik

Zadanych pytań: 604

24.01.2014 05:33

sporadycznie czasem na szybką zupę

Romanowka

Zadanych pytań: 28

24.01.2014 06:09

używam dość często, robię z niej pasty na chleb

Renata9

Zadanych pytań: 329

24.01.2014 06:30

bardzo rzadko używam

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

24.01.2014 06:49

Bardzo rzadko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak