Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

27.02.2014 08:47

Często używacie imbiru : Do czego najczęsciej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.02.2014 09:00

imbir mielony używam do zupy dyniowej do korniszonów

sara1

Zadanych pytań: 478

27.02.2014 09:06

głównie do herbaty

Beatris

Zadanych pytań: 43

27.02.2014 08:48

Używam tylko świeżego imbiru, dodaję go do marynat do mięsa.

Odpowiedzi (30)

norweska20

Zadanych pytań: 400

27.02.2014 08:48

ja używam sporadycznie imbir mielony..najczęsciej do zupy marchewkowej lub do ciasta dodaję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.02.2014 08:49

Do zup, piwa, wina ,do sushi,do herbaty

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.02.2014 08:50

do ciasta, zup i marynat

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

27.02.2014 08:50

uzywam do zup i ciast a i czesto do marynat

pestka

Zadanych pytań: 424

27.02.2014 08:51

najczęściej używam do herbaty

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.02.2014 08:52

Świeży imbir zawsze na przeziębienie, z pomarańczami do picia:)

brioszka

Zadanych pytań: 26

27.02.2014 08:59

głównie do potraw azjatyckich :) i zdecydowanie świeży!

Cranberry

Zadanych pytań: 34

27.02.2014 09:00

do herbaty i grzańca używam mielony

Seba

Zadanych pytań: 1313

27.02.2014 09:01

do marynaty i herbaty

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

27.02.2014 09:02

Do kompotu,do żeberek świeży do herbaty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak