Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

16.02.2013 22:51

czy ciasto drożdżowe wyrabiacie dzień wcześniej i trzymacie je w lodówce? co to daje?

Odpowiedzi (2)

Poison1988

Zadanych pytań: 188

16.02.2013 23:03

Zawsze tego samego dnia wyrabiam. W teorii niby mówią, że ciasto wyrabiane wcześniej i odstawiane do wyrośnięcia do lodówki jest smaczniejsze i lepsze. Nigdy nie próbowałam tej metody szczerze mówiąc.

Agnieszka_B

Zadanych pytań: 56

16.02.2013 23:10

dość często tak robię - ciasto wolniej rośnie i jest bardzo delikatne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak