Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.03.2013 11:09

Czy ciasto kruche na spód sernika czy szarlotki zawsze podpiekacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.03.2013 11:13

nie, na zrobione ciasto bezpośrednio daję ser lub jabłka i razem wkładam do piekarnika

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.03.2013 13:19

robię podobnie jak porzedniczka

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.03.2013 13:19

miało być poprzedniczka :)

Odpowiedzi (3)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

01.03.2013 14:39

Ja również nigdy nie podpiekam, na surowe ciasto nakładam pozostałe składniki i dopiero wtedy wkładam di piekarnika.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

01.03.2013 20:15

tak jak wyżej,nakładam na surowe ciasto

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.03.2013 18:35

Nie podpiekam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak