Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

07.06.2016 10:24

Czy ciasto leśny mech można zrobić z surowego szpinaku czy tylko z mrożonego ?

Odpowiedzi (45)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

07.06.2016 22:17

Ja zawsze robię z mrożonego szpinaku, ale sądzę że świeży też może być

Róża1

Zadanych pytań: 7

07.06.2016 22:39

robiłam tylko z mrożonego , ale myślę , że z świeżego też można :-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

07.06.2016 22:54

Możesz do tego ciasta dać szpinak surowy, świeży.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.06.2016 00:10

też ze świeżego nie robiłam, ale zrobię, dzięki za porady

Franciszek

Zadanych pytań: 4

08.06.2016 00:55

ze świeżego też można zrobić

Klausia

Zadanych pytań: 251

08.06.2016 03:45

myślę, że się uda

ilka01

Zadanych pytań: 6

08.06.2016 08:39

ze świeżego też będzie ok :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

08.06.2016 10:00

bez problemu możesz użyć świeży - nawet jest lepszy niż mrożony! :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.06.2016 10:09

Można dać świeży, rozdrobniony szpinak :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.06.2016 10:36

Do tej pory robiłam zawsze ze szpinaku mrożonego ale może warto dla koloru zrobić ze świeżego;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak