Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Paweł9

Zadanych pytań: 2

24.10.2014 10:25

Czy częściej gotujecie czy podgrzewacie już gotowe dania?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

24.10.2014 10:34

zupy lubimy i gotujemy codziennie świeże ,bigos,fasolka czy flaczki gotujemy na kilka dni bądż zamrażamy

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.10.2014 10:45

częściej gotuję

Ola1young

Zadanych pytań: 7

24.10.2014 12:23

gotujemy świeże posiłki

Odpowiedzi (39)

pestka

Zadanych pytań: 424

24.10.2014 10:31

Gotuję codziennie , czasami odgrzewam zupę z poprzedniego dnia , bigos, leczo lub gołąbki

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.10.2014 10:34

zupę zawsze gotuję na dwa dni , gołąbków robię zawsze więcej i i bigosu wtedy odgrzewam .;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.10.2014 10:35

gotuję obiady i to prawie codziennie, odgrzewam tylko to zostanie z poprzedniego dnia, albo to co wcześniej zamrożę

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

24.10.2014 10:39

częściej gotuję niz podgrzewam

Malinka

Zadanych pytań: 302

24.10.2014 10:44

Staram się gotować na bieżąco, więc rzadziej mam coś do jedzenia odgrzewanego :)

Beatris

Zadanych pytań: 43

24.10.2014 10:49

Gotuję codziennie, czasami zdarzy mi się odgrzać gotową potrawę, ale tylko taką, którą ja sama przygotowałam i zamroziłam, np. gołąbki:)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

24.10.2014 10:50

Staram się gotować codziennie, ale zupy robię często na dwa dni a bigos czy kotlety często robię więcej i mrożę :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.10.2014 10:56

Częsciej gotuje, rzadko sie zdarza abym podgrzewała

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.10.2014 10:58

Częściej gotuje niż podgrzewam. Zazwyczaj do podgrzania jest tylko zupa, którą robię zazwyczaj na 2 dni.

Janina

Zadanych pytań: 159

24.10.2014 11:01

Drugie dania robię na świeżo, zupa na dwa dni czyli odgrzewana;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak