Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

aisoglam

Zadanych pytań: 321

07.08.2013 07:32

Czy często używacie wina jako składnika potraw? Do czego najczęściej?

Odpowiedzi (22)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.08.2013 09:05

Lubię potrawy gdzie dodaje się wino ,ale ja nie gotuję takich potraw.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.08.2013 09:07

do sosu i marynat

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.08.2013 09:54

najczęściej do mięsa i sosów

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.08.2013 10:16

do mięs oraz sosów

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.08.2013 10:23

do mięsa, do marynaty,do sosów do salatek

marcia7

Zadanych pytań: 166

07.08.2013 10:46

często głównie do bigosu i gulaszu oraz do marynat

pestka

Zadanych pytań: 424

07.08.2013 11:07

najczęściej do bigosu i do duszenia mięs

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

07.08.2013 11:49

Zawsze do czerwonego barszczu,gulaszu oraz jako dodatek gdy duszę mięso. Półwytrawne czerwone albo wytrawne.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

07.08.2013 12:07

bardzo rzadko używam

Katarina

Zadanych pytań: 21

07.08.2013 14:24

staram się eksperymentować w kuchni i dodaję coraz częściej ostatnio np. do zupy ze świeżego groszku, chili con carne, bigosu, ryby.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak