Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

09.09.2013 00:35

Czy dajecie wiórki kokosowe lub rodzynki do jakiś innych potraw niż słodkie wypieki?

Odpowiedzi (47)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.09.2013 09:29

rodzynki do ciasta i sałatek a czasami wiórkami posypuję sernik

bietka

Zadanych pytań: 563

09.09.2013 09:36

robię śledzie z rodzynkami

dodi

Zadanych pytań: 256

09.09.2013 09:52

ja równiez dodaje rodzynki do śledzi po sułtańsku

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.09.2013 10:07

do śledzi w pomidorach dodaję rodzynki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.09.2013 10:16

wiórki kokosowe dodaję do panierki tylko, a rodzynki do mięs lub salatek

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.09.2013 10:19

Kokosem panieruję kotlety schabowe, rodzynki dodaję czasem do sałatek i surówek.

bogusia19

Zadanych pytań: 7

09.09.2013 10:45

ja nie przepadam i nie dodaje

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

09.09.2013 11:27

Rodzynki dodaję do sałatek, śledzi i do mięs

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

09.09.2013 11:42

Oczywiście. kokos do panierki na przykład, a rodzynko do sałatek, dań mięsnych, śledzi

Lis

Zadanych pytań: 56

09.09.2013 13:32

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak