Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

11.11.2013 20:57

Czy do biszkptu pod koniec ubijania dodajecie ocet?

Odpowiedzi (46)

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

11.11.2013 21:20

jeszcze nie próbowałam

wlicka

Zadanych pytań: 57

11.11.2013 21:21

raz tylko dodałam

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.11.2013 21:22

jeszcze nigdy nie dodawałam octu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.11.2013 21:22

nigdy nie dodawałam octu muszę wypróbować

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.11.2013 21:22

Ja nie dodaję octu

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.11.2013 21:22

nigdy nie dodawałam

Ania84

Zadanych pytań: 67

11.11.2013 21:29

a z kolei z sokiem z cytrynie nie robiłamnigdy :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.11.2013 21:29

też jeszcze nigdy nie dodawałam octu.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

11.11.2013 21:33

Aniu, ja dodaję ocet i proszek do żółtek - uwierz, biszkopt wychodzi rewelacyjny - puszysty i równy, a przy tym nie trzeba go właściwie nasączać. Zerknij do moich przepisów np. ostatniego, na ciasto rafaello :)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

11.11.2013 21:50

czasami dodaje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak