Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.02.2014 12:08

Czy do ciasta na pierogi dodajecie jajko?

Odpowiedzi (34)

kotydoroboty

Zadanych pytań: 12

04.02.2014 13:18

Przez dodanie jajka ciasto na pierogi jest bardziej twarde po ugotowaniu. Pamiętam jak pierwszy raz robiłam ravioli, zrobiłam z jajkiem. Równocześnie zrobiłam drugie ciasto tylko z mlekiem na klasyczne polskie pierogi. Ravioli było dużo twardsze, dlatego teraz ravioli robię po polsku;)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

04.02.2014 13:22

zawsze dodaję, ale muszę wypróbować bez jajka

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.02.2014 13:24

Tak ,daję jedno jajko

krokus

Zadanych pytań: 145

04.02.2014 13:39

Zawsze dodawałam ,a ostatnio zrobiłam bez jajka i też super

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2014 14:09

nie dodaje jajka

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

04.02.2014 14:41

Nie, zaparzam mąkę

pestka

Zadanych pytań: 424

04.02.2014 14:44

nigdy nie dodaje jajka

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

04.02.2014 14:59

Nigdy niedodaję jajka

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

04.02.2014 15:05

1 jajko dodaję, ewentualnie żółtko

Magda24

Zadanych pytań: 148

04.02.2014 15:12

tak, ale tylko jedno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak