Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.02.2014 11:04

Czy do ciasta rafaello dodajecie amaretto czy ekstrakt waniliowy?

Odpowiedzi (25)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

18.02.2014 11:26

ciasto robię bez tych składników

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.02.2014 11:30

ani tego ani tego

Cranberry

Zadanych pytań: 34

18.02.2014 11:38

albo nic z tych albo amaretto

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 11:48

żadnego z nich ;) wolę czysty kokosowy smak :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.02.2014 13:16

dodaję amaretto

Milka100

Zadanych pytań: 76

18.02.2014 13:19

zależy co posiadam w domu

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

18.02.2014 13:21

Zazwyczaj amaretto.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.02.2014 13:25

Malibu ;) http://www.doradcasmaku.pl/przepis/286858/ciasto-rafaello-z-alkoholem.html

Pyszota

Zadanych pytań: 85

18.02.2014 13:25

lepiej ekstrakt waniliowy

mirecka12

Zadanych pytań: 66

18.02.2014 14:00

ja nie podaje ani jednego ani drugiego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak