Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

29.11.2014 17:31

Czy do domowego makaronu można dodać kaszki z semoliny zamiast mąki semoliny? Czy będzie zbyt gruba?

Odpowiedzi (19)

irenka

Zadanych pytań: 888

29.11.2014 20:34

ja również nie robiłam z kaszką

erym

Zadanych pytań: 24

30.11.2014 08:35

ja tez jeszcze nie robowalam, nie wiem

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

30.11.2014 10:02

jarobię zawsze ze zwykłej pszennej nie kombinowałam inaczej

engie23

Zadanych pytań: 1

30.11.2014 10:14

nigdy nie robiłam z kaszą

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.11.2014 10:23

nie robiłam jeszcze takiej kombinacji

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

30.11.2014 14:39

ja używam tylko mąkę pszenną, nie próbowałam jeszcze innych połączeń

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

30.11.2014 15:28

nie robiłam z kaszki, moim zdaniem cieżko będzie, bo kaszka semolina się powieksza podczas gotowania jak kasza manna, chyba, że ją zmielisz na mąkę, to może wyjdzie :) daj znać jak poszło :)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

30.11.2014 21:21

Nie robiłam z kaszki, robiłam jedynie pszenny i żytni :)

Gracer

Zadanych pytań: 124

30.11.2014 23:36

zmiel może i dopiero dodaj

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak