Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

05.11.2014 15:45

Czy do farszu na gołąbki dodajecie surowe jajko ? Ja nie daję ale spotkałam się z tym, że niektórzy dają.

Odpowiedzi (53)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

05.11.2014 17:21

ja dodaję, dzięki temu farsz jest bardziej zwarty

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.11.2014 17:43

dodaję podobnie jak do mięsa na kotlety mielone

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.11.2014 17:48

Ja nie dodaję i nie bardzo wiem, czemu to ma służyć. Przecież w ryżu czy kaszy jest tyle skrobi, że kiedy spęcznieje podczas duszenia stworzy z mięsem i innymi dodatkami dość zwartą konsystencję.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.11.2014 17:56

ja dodaję bo tak mnie nauczyła Mama ;)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

05.11.2014 18:10

ja dodaję 1 jajko, ale zazwyczaj robię gołąbki bez ryżu

irenka

Zadanych pytań: 888

05.11.2014 18:18

dodaję jajko ,ponieważ robię gołąbki bez ryżu(przepis w mojej księdze)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.11.2014 18:45

Ja nie dodaję do farszu na gołąbki jajka.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

05.11.2014 18:51

ja nie dodaję jest zbędne

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.11.2014 19:11

nie dodaje jajka

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.11.2014 19:19

dodaję do farszu jajko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak