Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

06.11.2013 18:37

czy do fasolki po bretońsku dajecie zasmażkę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.11.2013 18:41

Ja nie dodaję zasmażki

pestka

Zadanych pytań: 424

06.11.2013 18:39

jak mi wyjdzie za rzadka to tak, a jak jest gęściejsza to nie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.11.2013 18:39

Robię bez zasmażki, lubię jak sama zgęstnieje, wtedy jest najlepsza :)

Odpowiedzi (47)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

06.11.2013 18:39

raczej zasmażki nie dodaję

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

06.11.2013 18:41

nie dodaję zasmażki czasami oprószam mąką

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.11.2013 18:41

ja nie dodaję zasmażki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.11.2013 18:41

raczej nie dodaję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.11.2013 18:42

tak zawsze robię zasmażkę

okrysia

Zadanych pytań: 79

06.11.2013 18:43

nie, wolę jak sama z siebie zgęstnieje,ale jesli się okaże że jest za rzadko to lekko opruszę mąką

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.11.2013 18:51

nie robię zasmazki chyba ze jest za rzadko to posypuję trochę mąką

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

06.11.2013 18:52

obowiązkowo :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.11.2013 18:55

zawsze robię bez zasmażki

ao_12

Zadanych pytań: 38

06.11.2013 18:58

nie robię zasmażki, aby zagęścić rozgniatam kilka ziaren fasoli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak