Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mitek111

Zadanych pytań: 15

22.06.2014 16:25

Czy do konfitur robionych w domu dodajecie miętę? ciekawa jestem jaki smak miałaby konfitura owocowa z dodatkiem listka mięty.

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

22.06.2014 18:00

ja czasami robię jabłka w syropie z dodatkiem mięty - nam smakuje

idealme

Zadanych pytań: 62

22.06.2014 16:53

nigdy nie dodawałam, ale możesz spróbować na pewno będzie pyszna!

misia53

Zadanych pytań: 339

22.06.2014 17:24

Ja akurat nie jestem smakoszem mięty więc nie dodaję tam gdzie nie muszę

Odpowiedzi (28)

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.06.2014 16:49

ja osobiście nie dodaję

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.06.2014 17:01

nie za dużo mięty i smak może być ciekawy

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

22.06.2014 17:18

tylko do truskawek, ale wolę dodawać wanilię

Janina

Zadanych pytań: 159

22.06.2014 17:20

Nie dodawałam nigdy mięty do żadnej konfitury;)

Malinka

Zadanych pytań: 302

22.06.2014 17:40

Ja także mięty używam bardziej do dekoracji, choć niewielką jej ilość zjem. A do konfitur jeszcze nigdy jej nie dodawałam.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

22.06.2014 17:48

ciekawie musi smakowac

Czyki

Zadanych pytań: 72

22.06.2014 17:49

Ja bym może najpierw dodała do małej ilości konfitury i spróbowała, bo czasem może nam nie posmakować:)

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.06.2014 18:16

nie dodaję, nie lubię mięty

Ankha

Zadanych pytań: 112

22.06.2014 18:41

Mi smakował w poprzednich latach dżem truskawkowy z odrobiną mięty -truskawki, żelfix 3:1, cukier, garstka mięty. Tak na szybko dżemik, nie konfitura, ale bez męczenia owoców długim gotowaniem

Ankha

Zadanych pytań: 112

22.06.2014 18:51

Mi smakował w poprzednich latach dżem truskawkowy z odrobiną mięty -truskawki, żelfix 3:1, cukier, garstka mięty. Tak na szybko dżemik, nie konfitura, ale bez męczenia owoców długim gotowaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak