Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

23.06.2013 22:29

Czy do mas dajecie margarynę czy też masło?

Odpowiedzi (25)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

24.06.2013 06:48

Prawie zawsze daję masło.

iwi

Zadanych pytań: 115

24.06.2013 06:57

i to i to

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.06.2013 07:16

Tylko masło albo serek.

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.06.2013 07:36

Zdecydowanie masło!

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

24.06.2013 07:48

Tylko masło :)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

24.06.2013 08:21

masło- nienawidzę posmaku margaryny :(

lee-aa

Zadanych pytań: 28

24.06.2013 09:00

masło, decydowanie:) nie znoszę margaryny

aisoglam

Zadanych pytań: 321

24.06.2013 09:03

Masło, nie dodaję margaryny.

Beata23

Zadanych pytań: 335

24.06.2013 09:31

masło roślinne

Habibi

Zadanych pytań: 690

24.06.2013 12:51

Nigdy nie dodaję margaryny w kostce! Najczęściej jest to tradycyjne maslo lub masło roślinne. Uważam, że jeśli do masy idzie kostka margaryny, która potrafi kosztować nawet ponad 2zł (no chyba, że ktoś używa najtańszych wynalazków), to cena za kostkę masła 3,5-4zł nie podraża całego ciasta aż tak bardzo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak