Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

13.01.2014 09:19

czy do pierogów dodajecie czasem skwareczki?

Odpowiedzi (25)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

13.01.2014 09:34

tylko do okraszenia pierogów, do farszu nie dodaję

Anitapaj

Zadanych pytań: 194

13.01.2014 09:35

bardzo rzadko dodaję

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.01.2014 09:51

raczej nie. wolę zeszkloną cebulkę

Mati13

Zadanych pytań: 1524

13.01.2014 09:53

czasami tak

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

13.01.2014 09:56

ja nie dodaję

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.01.2014 10:01

Lubię pierogi z pokrojonym w kosteczkę boczkiem.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.01.2014 10:21

do pierogów nie

borgia

Zadanych pytań: 89

13.01.2014 10:30

Z reguły jest to jedynie cebulka mocno zeszklona i lekko zrumieniona, jednak jeśli tylko mam taką okazję (a raczej możliwość - czyli mam z czego je zrobić) - dodaję. Bardzo lubimy.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.01.2014 10:39

rzadko,przeważnie dodaję przyrumieniona cebulkę

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.01.2014 11:04

nie dodaję skwareczek wolę bez

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak