Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.04.2014 16:48

czy do szpinaku podsmażanego na maśle dajecie ciut śmietany dla smaku?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

08.04.2014 19:09

też nie dodawałam śmietany:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

08.04.2014 17:16

Dodaję śmietanę lub wbijam jajko.

Janina

Zadanych pytań: 159

08.04.2014 20:58

Tak, zawsze daję troszkę śmietanki;)

Odpowiedzi (39)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.04.2014 16:49

ja dzisiaj dałam do szpinaku 2 łyżki 18% gęstej i szpinak był smacznie kremowy..

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.04.2014 17:01

ja czasem dodaję smietanki :) 18 albo 30, zależy do czego ten szpinak wykorzystuję :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.04.2014 17:08

czasem dodaje do smaku jest smaczniejsze

Danka

Zadanych pytań: 2

08.04.2014 17:18

zawsze dodaję

Lidzia

Zadanych pytań: 21

08.04.2014 17:18

Dodaję, nadaje kremowego smaku.

brioszka

Zadanych pytań: 26

08.04.2014 17:34

nie dodaję, nie widzę potrzeby :)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

08.04.2014 17:49

to trzeba spróbować ze śmietaną

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

08.04.2014 17:53

To zależy w jaki sposób go przyrządzam, ale częściej niż śmietanę dodaję naturalny jogurt i trochę startego żółtego sera

pestka

Zadanych pytań: 424

08.04.2014 18:00

czasami zamiast śmietany dodaję mleko

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.04.2014 18:18

koniecznie! i to śmietankę kremową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak