Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

05.03.2016 10:52

Czy do tradycyjnej sałatki jarzynowej dodajecie cebulę? Jeśli tak to dodajecie sparzoną czy surową ?

Odpowiedzi (69)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

05.03.2016 12:14

Dodaję por,z cebulą szybciej może się zepsuć

Wacław

Zadanych pytań: 1269

05.03.2016 12:35

zamiast cebuli dajemy pora

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.03.2016 12:41

Dodaję pora lub czosnek z zalewy po kiszonych ogórkach.

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.03.2016 12:49

kiedyś dodawałam surową teraz nie dodaję

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.03.2016 12:54

Nie dodaję, kiedyś czasami dawałam, ale taka sałatka długo nie postoi

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

05.03.2016 13:13

Radko daję cebulę częściej pora :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.03.2016 13:30

Rzadko dodaję, a jak już, to surową.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.03.2016 13:40

Do sałatki jarzynowej dodaje surową cebulę

joannaa24

Zadanych pytań: 0

05.03.2016 13:47

Czasami dodaję surową cebulę, jednak wolę taką sałatkę gdzie cebulę zastępuję porem ;)

Dariusz8

Zadanych pytań: 4

05.03.2016 14:30

Dodaję cebulę surową , sałatka może stać 3 dni w lodówce i się nic jej nie dzieje - nie robi się kwaśna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak