Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

26.10.2013 11:03

czy do zapiekania mięsa w foli to jest potrzebna jakaś specjalna folia typu rękaw?

Odpowiedzi (21)

lena57

Zadanych pytań: 10

26.10.2013 11:33

uzywam tylko rękawa

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.10.2013 12:00

tez piekę tylko w rękawie, ona sa do tego przeznaczone, innej foli bym nie używała

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

26.10.2013 12:01

mogą być woreczki takie specjalne do pieczenia mięsa ale rękaw jest bardziej praktyczny bo można odciąć dowolny kawałek w zależności od tego jak duży mamy mięsa

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.10.2013 12:16

tak dokładnie, jest to specjalny rękaw do pieczenia

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

26.10.2013 12:25

ja tez piekę w rękawie do pieczenia

juuusta

Zadanych pytań: 29

26.10.2013 13:03

tez używam rękaw do pieczenia

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

26.10.2013 13:40

Piekę w rękawie do pieczenia.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.10.2013 13:45

ja także piekę w rękawie do pieczenia

Seba

Zadanych pytań: 1313

26.10.2013 14:16

a ja piekę w workach do pieczenia

karolina1869

Zadanych pytań: 594

26.10.2013 15:27

ważne aby nadawało sie do pieczenia w piekarniku, a czy nazywa sie rękaw czy worek to moim zdaniem bez różnicy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak