Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

21.05.2014 08:06

czy dodajecie czasami rodzynki do smażenia lub usmażonego mięsa lub do sosów

Odpowiedzi (40)

Milka100

Zadanych pytań: 76

21.05.2014 15:39

do sosu i do pieczonych mięś

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.05.2014 15:47

Nie, praktycznie wcale , tylko daje do deserów

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.05.2014 17:08

rodzynki dodaję czasami do zrazów albo bigosu;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.05.2014 17:36

dodaję ale do ciasta nie przepadamy za słodkim mięsem lub sosem

Megg

Zadanych pytań: 69

21.05.2014 17:48

robię np. kurczaka z rodzynkami i chilli, polecam :-)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

21.05.2014 18:28

tak dodaję doduszonych mięs ,sosów

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.05.2014 18:37

ja nie dodaje, jedynie do deserów

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.05.2014 19:08

Dodaję do śledzi i do mięsa,najczęściej jak robię faszerowaną pierś z indyka,a i karpia tez robię z rodzynkami.:)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.05.2014 19:50

to doskonały dodatek do mięs , ja lubię np.żeberka po sułtańsku , gdzie dodaje się rodzynki

martyna94

Zadanych pytań: 1

21.05.2014 19:51

tak, dodaję rodzynki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak