Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

18.01.2014 20:55

Czy dodajecie do masy makowej bakalie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.01.2014 20:59

dodajemy często skórke z pomaranczy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.01.2014 21:03

Orzechy,rodzynki,migdały:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.01.2014 21:52

najczęściej dodaję

Odpowiedzi (35)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.01.2014 20:57

Zależy, które ciasto robię. Część domowników nie jada bakalii :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 20:59

ja dodaję zawsze

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.01.2014 21:00

Bez orzechów to nie masa makowa:) tak już mam:):)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

18.01.2014 21:02

tak, rodzynki i orzechy zawsze;

Ola1young

Zadanych pytań: 7

18.01.2014 21:02

a my lubimy makowiec z rodzynkami

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

18.01.2014 21:05

rodzynki to podstawa,zawsze dodaję,ale tez migdały,orzechy

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

18.01.2014 21:06

Skórkę z pomarańczy, rodzynki czasem pokrojoną w drobne kostki czekoladę.

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.01.2014 21:12

najczęściej rodzynki

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.01.2014 21:13

Najczęściej dodaję

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.01.2014 21:15

tak, dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak