Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

28.10.2013 19:10

Czy dodajecie do pieczenia, oprocz proszku do pieczenia, sodę? Ostatnio dowiedzialam się, że to nic nadzwyczajnego. Szkoda, bo ja nigdy nie dodawałam.

Odpowiedzi (46)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.10.2013 22:04

jeśli mi zabraknie proszku, to wtedy dodaję sodę.

gibli

Zadanych pytań: 20

28.10.2013 22:10

tak dodaję do niektórych przepisów:)

Klisza

Zadanych pytań: 50

28.10.2013 22:15

też czasami je mieszam np. dziś w przypadku chlebka bananowego

Krzysiek3

Zadanych pytań: 58

28.10.2013 22:30

nie używam sody

Misada

Zadanych pytań: 18

28.10.2013 22:52

zdecydowanie częściej daję sam proszek

bog.sa

Zadanych pytań: 7

29.10.2013 07:24

sodę rzadko dodaję, wolę proszek do pieczenia

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

29.10.2013 07:51

są takie ciasta gdzie dodaje się to i to, ale przeważnie piekę takie same z proszkiem do pieczenia

Aga-25

Zadanych pytań: 3

29.10.2013 07:57

to zależy od przepisu

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

29.10.2013 08:30

zależy od rodzaju ciasta

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

29.10.2013 08:40

zazwyczaj piekę na proszku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak