Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

11.04.2016 15:01

Czy dodajecie jadalne chwasty typu pokrzywa, czosnaczek do swoich dań ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.04.2016 09:52

nie dodaję do potraw

Beatris

Zadanych pytań: 43

11.04.2016 19:26

Dodaję tylko pokrzywę, ale bardzo rzadko...

Ela15

Zadanych pytań: 1414

12.04.2016 06:59

nie stosuję takich dodatków

Odpowiedzi (49)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.04.2016 15:09

Nie dodaję, jakoś nie czuję potrzeby:)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.04.2016 15:10

również nie dodaję

dom-agi

Zadanych pytań: 2

11.04.2016 15:17

Raczej mi się nie zdarza, chyba, że z ciekawości :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.04.2016 15:18

nie stosuje ich w swojej kuchni, pije tylko herbatę z pokrzywy

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.04.2016 15:27

ja nie dodaję

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.04.2016 15:35

Od czasu do czasu dodaję młodą pokrzywę do dań.

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.04.2016 15:59

kiedyś częściej ale jakoś ostatnio nie dodaję do potraw

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

11.04.2016 16:08

nigdy tego nie robiłam

Habibi

Zadanych pytań: 690

11.04.2016 16:25

z wszelkich istniejących "chwastów" wolę te uprawne - koper, lubczyk, liście czosnku, rukola, nać pietruszki czy selera :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.04.2016 16:37

Nie dodaję, chociaż wiem że są zdrowe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak