Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.02.2014 14:03

Czy dostępna jest u Was mąka typ "0" lub "00" idealna do wypieku pizzy ?

Odpowiedzi (26)

slonko888

Zadanych pytań: 9

08.02.2014 19:09

chyba w almie ja widziałam

kupiska

Zadanych pytań: 398

08.02.2014 20:11

tez nie slyszalam o takiej mace...

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:02

Nie spotkałam się z taką

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

08.02.2014 22:41

niestety nie spotkałam się

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.02.2014 17:03

We Włoszech są to mąki bardzo popularne, jednak są to znaczenia podobnych rodzajów, jakie u nas oznacza się typem 450 czy 650. Zwyczajnie oznaczenie jest w innej skali grubości ;)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

12.05.2014 16:03

nie spotkałem się z takim

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak