Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.01.2014 15:49

czy eksperymentujecie z dodatkami do gofrów? co polecacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.01.2014 15:51

robię z bitą śmietaną albo po prostu z dzemem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.01.2014 15:56

najczęściej z tym co mam w domu, dżem, owoce i bita śmietana, nutella

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.01.2014 16:12

ja robię ze śmietaną i owocami, z deserkami sojowymi są bardzo dobre, z konfiturą z czarnej porzeczki, z polewą czekoladową

Odpowiedzi (32)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

04.01.2014 15:50

czasem robię własną frużelinę do gofrów (podobna jak ta w budkach ale lepsza w smaku), a do ciasta czasem dodaje różne aromaty lub kakao

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

04.01.2014 15:50

najczęściej bywają takie zwyczajne, z cukrem pudrem ale z wszelaką konfiturą też są pycha :)

Mira85

Zadanych pytań: 90

04.01.2014 15:53

najczęściej podaje z bitą śmietaną moje dzieci lubią też z nutellą

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.01.2014 15:54

bardzo lubię z syropem klonowym i kremem malinowym

pestka

Zadanych pytań: 424

04.01.2014 15:54

ja najlepiej lubię z czarnymi jagodami i bitą śmietaną - oczywiście robię też z innymi owocami

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

04.01.2014 15:55

co do frużeliny, jakby ktoś był ciekawy, to np. jeśli chcę truskawkową to w gorącym kompocie z truskawek (słodzony, bez owoców na ktorych był ugotowany) rozpuszczam żelatynę ( nieco mniej jak jest zalecane na opakowaniu, aby to było tylko gęste a nie zbite), gdy kompot z żelatyną ostygnie to dodaję pokrojone w kostkę świeże truskawki (duuużo) i mieszam. Lekko stężała masę nakładam do gofry :)

Janina

Zadanych pytań: 159

04.01.2014 15:55

Bardzo fajne z bitą śmietaną i starte orzechy na wierzch albo z dżemem brzoskwiniowym;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.01.2014 15:56

Mysiunia, chętnie spróbuję wersji z frużeliną

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.01.2014 15:57

Mysiunia, a jakie jeszcze owoce polecasz poza truskawkami do frużeliny?

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.01.2014 16:02

ja najczęsciej z bita śmietana i dżemem...i z rożnymi ozdobami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak