Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.07.2014 20:38

Czy farsz do pierogów ruskich mrozicie? Obawiam się mrożonej smażonej cebulki ...

Najlepsze odpowiedzi (3)

adelajda

Zadanych pytań: 234

27.07.2014 06:13

Samego farsz nigdy nie mroziłam :) Pierogi często mrożę i są dobre.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

27.07.2014 10:18

a nie prościej zrobić świeży farsz

Ania84

Zadanych pytań: 67

27.07.2014 13:52

jak mi zostaje to mrożę i jest ok

Odpowiedzi (52)

pestka

Zadanych pytań: 424

26.07.2014 20:45

samego farszu do pierogów ruskich nigdy nie mrożę, nie dodaję też cebulki bo nie wszyscy w rodzinie lubią - gotowe pierogi można polać smażoną cebulką jeżeli ktoś ma na to ochotę

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.07.2014 20:49

Ja lubię właściwie pierogi ruskie z dużą ilością cebulki i do farszu i do omasty, fakt mrożę takie pierożki ale samego farszu jeszcze nie mroziłam

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.07.2014 20:49

pierogi ruskie mrożę, po rozmrożeniu są super, samego farszu nie zamrażałam

asiczekz

Zadanych pytań: 6

26.07.2014 20:49

myślę, że nie powinno nic się z nią dziać. Ja robię pierogi z cebulką i mrożę je, po rozmrożeniu są równie pyszne :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.07.2014 20:53

nie mroziłam farszu, ale chyba nic nie powinno sie stać z cebulką

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

26.07.2014 20:57

nie mroziłam, ale nie sadze by mu to zaszkodziło

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.07.2014 20:58

Myślę że spokojnie możesz zamrozić i nic się nie stanie. Zawsze do pierogów daję smażoną cebulkę bo bardzo lubimy i po rozmrożeniu są smaczne. Sam farsz też będzie ok.

Danka

Zadanych pytań: 2

26.07.2014 21:10

Skoro mrozi się pierogi to i można sam farsz

Janina

Zadanych pytań: 159

26.07.2014 21:22

Ja myślę, że z samącebulką nic się nie stanie, natomiast obawiałabym się o smak całości i konsystencję, ponieważ na pewno po rozmrożeniu zrobi się wodnisty i ciapowaty;)

Janina

Zadanych pytań: 159

26.07.2014 21:26

Ja nigdy nie mroziłam tego farszu;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak