Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

26.11.2013 17:58

czy feta się topi? jeśli tak to w jakiej temperaturze?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.11.2013 18:31

Ja dodaję do naleśników ze szpinakiem i mi się stopi ale robię na patelni

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.11.2013 19:30

dodałam do kotletów mielonych i się nie stopiła

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.11.2013 18:08

jak robię ze szpinakiem na patelni to mi się topi

Odpowiedzi (17)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

26.11.2013 18:06

Nie, nie topi. Przynajmniej ja używam zawsze niebieskiego do tart, zapiekanek i zawsze zachwuje swój kształt!

Niki22

Zadanych pytań: 46

26.11.2013 18:07

tak :) ser feta się topi i jest doskonały do dań na ciepło nie wiem co prawda w jakiej temperaturze ale na patelni jest to wykonalne :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.11.2013 18:39

W każdej potrawie na gorąco jest u mnie stopiona :)

irenka

Zadanych pytań: 888

26.11.2013 18:47

tak,topi się,nie wiem w jakiej temperaturze ( na patelni)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

26.11.2013 19:02

Ja topie na patelni jak dodaje do potrawy

Iwona32

Zadanych pytań: 103

26.11.2013 19:13

a nie wiem ja uzywam tylko do sałatek:)

Pyszota

Zadanych pytań: 85

26.11.2013 19:27

jasne, że się topi. Dodając np. do zapiekanki roztopi się jak każdy ser

Motorek

Zadanych pytań: 1446

26.11.2013 19:34

nigdy nie robiłem fety na ciepło więc nie pomogę

kate.500

Zadanych pytań: 1516

26.11.2013 19:35

w domowych warunkach na patelni na maselku lub oleju sie topi

Ankha

Zadanych pytań: 112

26.11.2013 19:37

Jeśli masz na myśli ciągnący się ser jak na pizzy, to nie nie stopi się w ten sposób. Raczej się rozpuści jak dodasz pokruszoną na przykład do duszącego się szpinaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak