Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.10.2013 14:08

Czy grzyby przed smażeniem najpierw obgotowujecie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 14:28

Ja zawsze krotko obgotowuję i dopiero smażę

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 14:14

smazę od razu grzyby

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.10.2013 14:10

Ja smażę surowe i moja babcia całe życie też tak robi. Nie widzę potrzeby by wygotowywać z nich smak, który i tak nie jest zbyt intensywny.

Odpowiedzi (34)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.10.2013 14:08

Ja smażę surowe,ale słyszałam,że się krótko gotuje przed smazeniem,to prawda?

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.10.2013 14:10

Ja obgotowuję krótko

iwi

Zadanych pytań: 115

05.10.2013 14:13

Zawsze obgotowuję

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

05.10.2013 14:15

Smażę bez obgotowywania, szkoda smaku :)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

05.10.2013 14:17

Ja zawsze wrzucam na 10 min na gotującą się wode.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

05.10.2013 14:20

nie obgotuwuje

halina17

Zadanych pytań: 271

05.10.2013 14:24

Kilka lat temu gotowałam krótko , teraz od razu smażę.

Lis

Zadanych pytań: 56

05.10.2013 14:24

u nas zawsze się krótko obgotowuje oczywiście poza kurkami i pieczarkami:)

Ania321

Zadanych pytań: 179

05.10.2013 14:28

ja od razu smażę

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.10.2013 14:29

jeśli grzyby smażę, np. na sos, to nie obgotowuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak