Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

13.02.2013 00:19

czy grzyby suszone przechowywać w torebce papierowej?

Odpowiedzi (5)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.02.2013 00:52

ja przechowuję w metalowej puszce

misia53

Zadanych pytań: 339

13.02.2013 01:29

najlepiej w szklanym słoiku i szczelnie zakrecone , bo lubią sie tam mole gnieżdzić.

czarnyaniol1990

Zadanych pytań: 125

13.02.2013 05:14

w szklanym zarecanym słoiku

ewelinapac

Zadanych pytań: 322

13.02.2013 06:32

w szklanym słoiku ,a żeby nie było moli dodatkowa na spod i górę wkładam liść laurowy i szczelnie zakręcam

borgia

Zadanych pytań: 89

13.02.2013 10:42

Słoik ma jeszcze jedną zaletę. A nawet dwie. Zapach - dość intensywny, co nie znaczy, że brzydki - nie ulatnia się i nie przerzuca na inne produkty. I na pierwszy rzut oka widać, gdzie mam te grzyby i ile ich jeszcze jest. Dla mnie ma to ogromne znaczenie :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak