Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2014 09:00

Czy jabłka do szarlotki zawsze podsmażacie?

Odpowiedzi (19)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

24.02.2014 09:23

To zależy od rodzaju jabłek. Jeśli są twarde to podsmażam

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

24.02.2014 09:25

raczej tak,przesmazam

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2014 09:26

zawsze podsmażam do szarlotki jabłka

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.02.2014 09:29

nie podsmażam, daję surowe

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.02.2014 10:15

do szarlotki tak :) ale piekę też ciasta z surowymi jabłkami

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

24.02.2014 10:31

daję surowe jabłka)))

halina17

Zadanych pytań: 271

24.02.2014 11:35

Do tradycyjnej szarlotki nigdy nie podsmażam jabłek.

krokus

Zadanych pytań: 145

24.02.2014 11:58

zależy do jakiej, podsmażam tylko jak dodaje galaretkę w proszku lub czekoladę

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

24.02.2014 13:34

Nie zawsze podsmażam jabłka,tylko czasami,gdy wymaga tego przepis,z reguły nie podsmażam i do szarlotki w kruchym cieście,którą najczęściej przygotowuję dodaję surowe jabłka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak