Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

23.02.2016 08:59

Czy jak zrobie dzisiaj pyzy ziemniaczane z miesem w srodku i zostawie je w lodowce, nie ugotowane, do jutra to beda jeszcze dobre do przygotowania? Zamrazanie odpada

Odpowiedzi (34)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.02.2016 14:12

Ja bym nie ryzykowała, ugotowane zawsze możesz odgrzać.

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

23.02.2016 14:52

ja zazwyczaj lekko gotuję przed włożeniem do lodówki :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

23.02.2016 15:28

Lepiej podgotuj je, a będziesz miała pewność, że do jutra wytrzymają.

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.02.2016 17:15

lepiej podgotować .

Marta1986

Zadanych pytań: 859

23.02.2016 20:11

nie zostawiac bo sciemnieja lepiej podgotowac

halina17

Zadanych pytań: 271

23.02.2016 20:53

Nigdy nie zostawiam nie gotowanych, gotuję i w pojemniku zimne wstawiam do lodówki.

ada.la

Zadanych pytań: 39

23.02.2016 21:05

najlepiej ugotować a następnie wstawić do lodówki

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.02.2016 22:06

Lepiej gdy lekko podgotujesz

misia53

Zadanych pytań: 339

23.02.2016 22:35

Ugotuj je nomalnie a jutro możesz odgrzać . Ciasto takie nie może lezeć długo.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.02.2016 06:18

najlepiej je podgotować, albo całkowicie ugotować a później odgrzać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak