Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

24.02.2013 18:21

Czy jesli wsypię galaretke w proszku do ubijanej śmietany kremówki to będzie ona trwalsza, nie będzie podchodzić wodą ? Czy efekt będzie podobny jak gdybym do śmietany dodała rozrobioną, gęstniejącą galaretkę ?

Odpowiedzi (1)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

24.02.2013 19:01

galaretka powinna być rozpuszczona gorącej wodzie i nie gorącą dodać do ubijania śmietany, nie podchodzi wodą i trzyma się jako masa lub dekoracja, ja daje np. żelatyny lub galaretki 2 łyżeczki i ze 4 łyżki wrzątku, mieszam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak