Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kasienka23

Zadanych pytań: 512

04.01.2012 12:42

czy jest ktoś kto używa prodiża? jak uważacie, jakie pieczenie jest bardziej ekonomiczne w piekarniku czy w prodiżu?

Odpowiedzi (3)

izoldaaa6

Zadanych pytań: 49

04.01.2012 12:44

to zależy jak masz bardzo stary prodiż tak jak ja to oszczędniej jest w piekarniku, no ale lepsze jest z prodiża :)

ziutula

Zadanych pytań: 1561

04.01.2012 12:48

w prodiżu piekę mięsa,drób-jest rewelacyjnie smaczny, czasem biszkoptowe ciasta- zakupiłam niedawno nowy z grzaniem góra dół....mięsa z piekarnika nawet w rekawie pieczone nie jest tak dobre jak z prodiża...

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

04.01.2012 13:23

prodiża używam na działce gdzie nie mam piekarnika, ale ciasta wychodzą mi z niego równiejsze niż z domowego piekarnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak