Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

27.12.2013 13:53

Czy jest recepta na to żeby jajka podczas gotowania nie pękały?

Odpowiedzi (44)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.12.2013 16:53

chyba tak, ja zaczynam gotować na małym ogniu z dodatkiem soli i nigdy nie pękają

Danka

Zadanych pytań: 2

27.12.2013 17:01

dodaję sól i nie przykrywam

irenka

Zadanych pytań: 888

27.12.2013 17:17

do zimnej wody wsypuję sól ,wkładam jajka i gotuję

Rogalik

Zadanych pytań: 84

27.12.2013 17:40

gotuję na wolnym ogniu i dodaję sól

artur7

Zadanych pytań: 1324

27.12.2013 17:42

zalewam zimna woda

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.12.2013 17:47

do wody dodaję sól i gotując nie przykrywam

Megg

Zadanych pytań: 69

27.12.2013 18:04

zalewam zimną wodą, dodaję troszkę soli i gotuję

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

27.12.2013 18:45

na wolnym ogniu

mimi

Zadanych pytań: 31

27.12.2013 19:16

wkładam do zimnej wody ,dodaję trochę soli i wkładam jajka z lodówki

Ivonne

Zadanych pytań: 1

27.12.2013 19:19

wkładam jajka do zimnej wody z solą i octem ale godzinę wcześniej wyciągam je z lodówki aby sie ogrzały i gotuję je na małym ogniu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak