Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

06.11.2013 22:41

czy jesteście za glazurowaniem ryb czy zdecydowanymi przeciwnikami?

Odpowiedzi (19)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

07.11.2013 08:11

widzę,że nie wszyscy wiedzą co to jest glazurowanie ryb a odp. na to pytanie......

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

07.11.2013 08:14

Glazurowanie – w technologii przetwórstwa rybnego to zabieg technologiczny polegający na nałożeniu warstewki lodu na rybę (filet). Jest to próba oszukania klienta,który płaci za rybę z lodem.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

07.11.2013 08:20

dla ścisłości nie dałam minusów ale co niektórym by się przydało dać!!

Beata23

Zadanych pytań: 335

07.11.2013 08:30

delikatna glazura jest o.k., ale zazwyczaj trzeba zapłacić za lód, a nie za rybę

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.11.2013 08:47

właśnie płaci się za lód a nie za rybkę, przeciw

Beata73

Zadanych pytań: 1093

07.11.2013 09:51

jestem przeciwnikiem

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.11.2013 10:23

też jestem przeciwna płaci się za lód a nie rybę. Kupno ryby świeżej graniczy z cudem

jozefinach

Zadanych pytań: 68

07.11.2013 10:56

Ryby kupuję tylko świeże, tak więc nie ma to dla mnie znaczenia.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

07.11.2013 12:12

jestem przeciw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak