Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

19.07.2015 12:01

Czy kamienny moździerz kamienny przed pierwszym użyciem trzeba jakoś specjalnie przygotować? zakonserwować? czy wystarczy tylko umyć?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

20.07.2015 13:32

Wystarczy umyć

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

20.07.2015 22:58

Wystarczy dobrze umyć

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.07.2015 17:37

ja uważam ,że powinno się umyć i skropić olejem

Odpowiedzi (33)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.07.2015 12:05

mam taki Moździerz i nic z nim nie robiłam, tylko umyłam

Justi2401

Zadanych pytań: 10

19.07.2015 12:12

Moim zdaniem wystarczy tylko porządnie umyć :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.07.2015 13:23

myślę ze wystarczy go umyć;)

Ania96

Zadanych pytań: 8

19.07.2015 13:45

zgadzam się, trzeba go umyć :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.07.2015 14:03

też mi się wydaje, że nie wymaga żadnych specjalnych zabiegów

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.07.2015 14:11

ja również tylko umyłam przed pierwszym użyciem, niczym go nie zabezpieczałam ...

Gracer

Zadanych pytań: 124

19.07.2015 14:27

trzeba umyć i to wystarczy

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.07.2015 15:08

też tylko myłam

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.07.2015 15:48

wystarczy umyć a później 1 ,2 razy w roku umyć, natrzeć olejem, zostawić na kilka godzin, umyć i wytrzeć,

Janina

Zadanych pytań: 159

19.07.2015 15:55

Wystarczy umyć;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak