Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.08.2013 20:21

Czy karkówkę na grila rozbijacie tłuczkiem , chodzi mi o plaster.

Najlepsze odpowiedzi (3)

msmors

Zadanych pytań: 91

13.08.2013 20:26

ja również rozbijam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

13.08.2013 20:28

Rozbijam, ale nie za mocno :)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.08.2013 20:29

Tak, zawsze rozbijam;)

Odpowiedzi (23)

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

13.08.2013 20:23

tak lub proszę o rozbicie w sklepie na maszynie

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.08.2013 20:24

tak rozbijam

idealme

Zadanych pytań: 62

13.08.2013 20:27

a ja nie rozbijam :))

gosia1988

Zadanych pytań: 526

13.08.2013 20:31

nie rozbijam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.08.2013 20:31

nie rozbijam jeśli już to tylko rozgniatam dłonią :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.08.2013 20:35

oczywiście, że rozbijam

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.08.2013 20:36

Zawsze rozgniatam specjalnym wałkiem do mięsa

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.08.2013 20:37

czasem tak, czasem nie i zawsze jest ok

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.08.2013 20:38

tak ,rozbijam tłuczkiem do mięsa,własnie przed chwilą wstawiłem przepis na karkówkę z grilla

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

13.08.2013 20:41

to zależy od karkówki - jeśli jest mocno poprzerastana i grube plastry to rozbijam a jak cieńsze i chudsze to raczej nie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak